بام آزادی

آیت الله کاظمینی بروجردی

بایگانی برای دی, ۱۳۸۸

 

صبح امروز ۲۳ دی ماه ۱۳۸۸ برابر با ۱۳ ژانویه ۲۰۱۰ ، مامورین حکومتی با ترتیب دادن یک دعوای ساختگی در بند ویژه روحانیت در زندان اوین، بار دیگر آقای بروجردی را با وجود ضعف جسمی و بیماری حاد قلبی ، مورد ضرب و شتم و هتاکی شدید قرار دادند. در پی این اقدام، آقای بروجردی از طریق مسئولین زندان، نامه ای به آقای سلیمی، دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت، ارسال و اعلام نمود که در صورت عدم رسیدگی فوری به این وضعیت نابسامان، اعتصاب غذا خواهد نمود.

ادامه …


ایران پرس نیوز

سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیه ای خواستار لغو حکم اعدام ۵ تن از دستگیرشدگان تظاهرات روز عاشورا در ایران شد. عفو بین ‌الملل از اینکه این حکم بزودی اجرا شود، ابراز نگرانی کرده است.

ادامه …


میر حسین موسوی

سایت کلمه

میرحسین موسوی در بیانیه ای به مناسبت وقایع عاشورای حسینی و روزهای پس از آن ضمن انتقاد شدید از  برخوردهای خشونت آمیز نیروهای حکومتی با ملت عزادار ایران راه حل های پنجگانه خود را برای خروج وضعیت بحرانی فعلی ارائه کرد.وی  در راه حل های پنجگانه خود بر اهمیت مسئولیت پذیری مستقیم دولت در مقابل ملت و مجلس و قوه قضائیه در مقابل مردم، تدوین قانون شفاف و اعتماد برانگیز برای انتخابات، آزادی زندانیان سیاسی و احیاء حیثیت و آبروی آنها ، آزادی مطبوعات و رسانه ها و به رسمیت شناختن حقوق مردم برای اجتماعات قانونی تاکید کرد.

ادامه …


آیت الله کاظمینی بروجردی

چشم هایش خیره به توست. اشکهایش همسوی توست . دردت کهولتش داده و غمت پیرش نموده ! عشقت شمع شب های تار اوست. به یادت ، گود زورخانه زمان را فتح کرد و به خاطرت میدان وحوش را تلاقی نمود ! درندگان را با فریادش به هراس آورد و وجدان عمومی را به رنجهایت آشنا کرد . لبخندش را به نیزار ستمکاران فروخت و آغوشت را به هزینه مرگ تدریجی خود خرید ! مهربانی را لیاقت تو می داند و مهرورزی را هدیه الهی به بشریت می خواند !

هرگز مپندار که غیبتش فواصلی را پرده داده ؛ که به نامت همواره با خدایت نجوا داشته و عریضه هایت را تقدیمش نموده ! تقویم را نبض خونینش ورق زد و تاریخ را با نفس های به کندی گرائیده اش خبر داد ! روزش با آفتاب اقبالت روشنی دارد و شبش  با خیالت ستاره باران می باشد. بسان کبوتری است که از قفسش بسویت پر می کشد !

نجوایی با هموطنان در روز میلاد آیت الله بروجردی


A.Boroujerdi

ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ۳۰ آذرماه ( ۲۱ دسامبر ) ، آقای بروجردی به هنگام پائین آمدن از طبقه دوم تخت، تعادل خود را از دست داده و به زمین خورده و از ناحیه دست و ساق پا آسیب دیدند به گونه ای که پای ایشان متورم و سیاه شده است.

آقای بروجردی نزدیک به ۴۰ ماه است که در شرایطی طاقت فرسا و کاملا غیر انسانی ، دوران محکومیت خویش را می گذراند و…

ادامه …



بخش انگلیسی

بخش عربی

پتیشن

  • 1 . امضاء برای حمایت از آیت الله بروجردی
  • 2. اعدام كودكان را متوقف كنيد
  • 3. امضاء برای آزادی آیت الله بروجردی
  • حمایت از آقاي کاظميني بروجردي

اطلاعات